logo songteksten.net

Jennie Lena maakt Michael Jackson-coveralbum

Jennie Lena, die onder meer te zien was in The Voice of Holland, brengt een ode aan Michael Jackson met haar album Jennie Lena sings Michael Jackson. Dit tribute-album aan de in 2009 overleden King of Pop verschijnt omdat 25 jaar geleden de legendarische History World Tour plaatsvond en veertig jaar geleden het album Thriller verscheen.

Op het album van Lena zijn ook Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer en Shirma Rouse te horen. Daarnaast werkten een aantal voormalige muzikanten van Michael Jackson eraan mee. Onder anderen Tony Newton, de bassist van de Jackson Five, en Sylvester Rivers, de toetsenist die vaak met de groep op tournee ging, spelen mee. Ook gitarist Jennifer Batten is te horen op het album. Zij ging met de zanger mee op alle drie zijn grote wereldtournees.

Lena zegt blij te zijn dat ze het heeft mogen maken. "Al sinds dat ik een klein meisje was ben ik een enorme Michael Jackson fan. De stem van de jonge Michael was altijd mijn grootste inspiratie en zo ontdekte ik als kind tijdens het zingen van zijn nummers mijn eigen stemgeluid. Zijn muziek en vocale inspiratie zitten in mijn DNA verweven en dit album komt regelrecht uit mijn hart."

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren