logo songteksten.net

Verdachte ontkent moordplan Joss Stone

(Novum) - De 34-jarige man die van plan zou zijn geweest zangeres Joss Stone te ontvoeren en te vermoorden, ontkent. Zijn 31-jarige vermeende handlanger wilde vooralsnog niet op de aanklacht reageren, schrijft de BBC. Beide mannen verschenen maandag voor de rechter.

De twee werden in juni gearresteerd in de buurt van de woning van Stone. Ze hadden onder meer zwaarden, een lijkzak en plattegronden van het landgoed van de Britse zangeres bij zich. De mannen zouden van plan zijn geweest de 24-jarige Stone te ontvoeren en te vermoorden. Ze was op dat moment niet thuis.

Stone zelf reageerde laconiek op de arrestatie. De soulzangeres noemde het een compliment dat de twee haar wilden kidnappen en ombrengen. "Ik kan weer een verhaal toevoegen aan mijn lijstje met dingen die ik heb meegemaakt. Mijn leven wordt er zoveel interessanter door."

De zangeres, bekend van hits als Super Duper Love en Fell In Love with A Boy, was maandag niet aanwezig in de rechtbank. Haar moeder nam wel plaats op de publieke tribune. De rechtszaak tegen de twee mannen die Stone iets zouden willen aandoen is aangehouden tot december.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren