logo songteksten.net

Jessica Chastain en Oscar Isaac 'acteerden' verliefd op festival

Een grapje, zo noemde Jessica Chastain de vertoning van haar en co-ster Oscar Isaac op de rode loper van het Filmfestival in Venetië. De twee promootten daar hun film Scenes from a Marriage die daar in première ging. Tijdens de fotosessie konden de twee geen moment van elkaar afblijven en leken ze als twee verliefde tortelduifjes te poseren voor de camera's.

Dat was dus allemaal acteerwerk, zo zegt Jessica woensdag in het Amerikaanse tv-programma Today. "We acteerden, maar Oscar en ik zijn ook goede vrienden. We studeerden samen en zijn al meer dan de helft van ons leven vrienden", aldus de actrice.

Het moment van Jessica en Oscar op de rode loper zorgde op social media voor flink wat onrust. Mensen dachten dat de twee een setje waren omdat ze zo innig met elkaar poseerden. Op een van de foto's lijkt de acteur Jessica's oksel te kussen. Beiden zijn echter al getrouwd, Oscar met regisseur Elvira Lind en Jessica met mode-ondernemer Gian Luca Passi de Preposulo.

De actrice kan er wel om lachen. "We hebben allemaal zo lang thuis vastgezeten. Toen deze video viraal ging, dacht ik echt dat mensen meer naar buiten moesten om anderen te zien en vast te houden."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren