logo songteksten.net

Beelden Grand Theft Auto 5 in aantocht

(Novum) - Grand Theft Auto 5 zit er echt aan te komen. Gamebedrijf Rockstar Games heeft het logo van de actiegame op zijn website geplaatst. Daarbij staat vermeld dat de eerste beelden van het spel 2 november getoond worden. Wanneer het spel verschijnt, is nog niet bekendgemaakt.

Geruchten rond Grand Theft Auto 5 doen al langer de ronde. In februari registreerde Rockstar enkele domeinnamen die zouden wijzen naar een vijfde GTA. Een maand later zocht het gamebedrijf naar stemsprekers voor personages als seksfeestliefhebber Samantha en James Pedeaston, een volwassen man die houdt van de jongensliefde. Pedeaston was in Grand Theft Auto IV te horen op de gameradiozender WCTR, waar hij regelmatig sprak over zijn seksuele fantasieën met jonge jongens.

Zaterdag was het tien jaar geleden dat Grand Theft Auto 3 werd uitgegeven. Het was het eerste spel in de actieserie dat spelers door een driedimensionaal ontworpen spelwereld liet lopen. Grand Theft Auto IV werd in april 2008 uitgegeven. Binnen de gehele reeks zijn meer dan 114 miljoen spellen verkocht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren