logo songteksten.net

Vader Lindsay Lohan in cel voor huiselijk geweld

(Novum/AP) - De vader van Lindsay Lohan is dinsdag in Florida gearresteerd voor huiselijk geweld. De 51-jarige Michael Lohan zou zijn 28-jarige vriendin Kathryn Major tijdens een ruzie meerdere malen bij de armen hebben vastgepakt en naar de grond hebben geduwd.

Agenten hoorden bij aankomst bij Majors huis van buitenaf al dat de twee het met elkaar aan de stok hadden. Lohan opende de deur bezweet en buiten adem, maar meldde dat er niets aan de hand was. Zijn vriendin schreeuwde echter dat hij loog en smeekte de agenten om haar te helpen. Daarop werd hij gearresteerd.

Nadat Lohan in de boeien was geslagen klaagde hij over pijn op zijn borst, waarop hij naar een ziekenhuis werd gebracht. Daar probeerde hij aan de aandacht van de agenten te ontsnappen, maar dat mislukte. Lohan is achter de tralies gezet, zonder een mogelijkheid tot borgtocht.

Volgens de politie ontstond de ruzie tussen Lohan en Major door onenigheid over een hoorzitting die later de dag zou plaatsvinden. De twee moesten voor de rechter verschijnen wegens een eerder geval van huiselijk geweld tussen de twee. Lohan zou ook boos zijn omdat Major weigerde hem oraal te bevredigen.

Het zijn slechte tijden voor de familie Lohan. Dochter Lindsay kan volgende week eveneens achter de tralies worden gezet, omdat ze tijdens haar proeftijd in de fout is gegaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren