logo songteksten.net

Dikeb schrapt theatertoer door gebrek aan interesse

(Novum) - Eric Dikeb heeft zijn theatershow Dun Is de Mode moeten afblazen. Wegens tegenvallende kaartverkoop gaat de hele toer niet door. Dikeb zou van november tot en met maart in verschillende theaters in Nederland staan met zijn onemanshow over overgewicht.

"Uren werk zitten in deze show. En dan heb ik het niet alleen over mijn eigen uren, maar zeker ook de uren van de mensen die dit avontuur samen met mij zijn aangegaan", laat de 40-jarige dj weten. "Het is dus vreselijk moeilijk te accepteren dat deze uren, de investering, voor niets zijn geweest."

Dikeb heeft 'heel zijn ziel en zaligheid' in de show gestoken en vindt het pijnlijk dat er geen kaarten zijn verkocht. "Dit terwijl ik dacht dat, zeker met het oog op het nieuwe programma Obese, dit een hot item zou zijn."

De dj werd bekend toen hij in 2000 meewerkte aan het radioprogramma Stenders Vroeg Op van Rob Stenders. Hij deed een jaar later mee aan het televisieprogramma Big Diet. Dikeb deed in 2003 een poging om politicus te worden door zich verkiesbaar te stellen voor Partij van de Toekomst. Maar de partij van Johan Vlemmix wist niet genoeg stemmen binnen te halen voor een zetel.

Dikeb laat weten dat hij zich inmiddels op een andere uitdaging heeft gestort.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren