logo songteksten.net

Karin Bloemen voelt zich een 7-jarige

(Novum) - Karin Bloemen voelt zich als een kind van 7 jaar. "Ergens in mij zit nog een grote naïviteit en verwondering over alles wat de wereld te bieden heeft. Wat het leven zo mooi maakt en dan voel ik me altijd 7 jaar. Terwijl ik nu een leeftijd heb die ik ineens niet zo goed kan uitspreken", grapt de comédienne voor de camera van Novum Nieuws.

Volgens de 51-jarige actrice zit ouderdom niet in leeftijd. "Een schrijver van in de tachtig zei dat hij zich 5 jaar voelde. En Harry Mulisch zei dat hij altijd 17 was. Dat is zo boeiend, dat iemand vanuit zijn eigen perceptie het leven ervaart. Je hebt ook mensen die altijd 62 zijn, die zijn heel volwassen en wijs. Dat heb je soms met kinderen ook."

Bloemen is er niet echt blij mee dat ze ouder wordt. "Het zou bizar zijn als ik zou zeggen dat het me niets doet. Ik zeg altijd tegen mijn kinderen: ik word 112. Dat wil je zo graag, maar dat kun je natuurlijk niet beloven. De dood is de enige zekerheid in je leven, laten we proberen deze zo lang mogelijk uit te stellen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren