logo songteksten.net

Hoofdrol voor Desi van Doeveren in nieuwe musical Before After

Acteurs Desi van Doeveren en Coen Bril gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe Brits-Nederlandse musical Before After. Dat heeft productiehuis Oatmilk, opgericht door producent Niels van Doormalen, vrijdag gemeld.

Het gezelschap brengt vanaf november 2022 de voorstelling op de planken. De musical vertelt over Ami en Ben, twee mensen die elkaar toevallig op een heuvel tegenkomen. Zij herkent in hem gelijk haar grote liefde die plots verdween. Hij herkent haar niet. Before After springt heen en weer tussen nu en toen en legt uit wat er fout ging tussen de geliefden.

De voorstelling werd ontwikkeld in Londen en was het afgelopen jaar op West End te zien als leesvoorstelling. Een Nederlands team, met de jonge regisseur Loek de Bakker, gaat het stuk nu verder ontwikkelen. De Bakker studeerde in 2016 af aan de regieopleiding van de Toneelacademie Maastricht en is nu werkzaam voor onder anderen Toneelschuur Producties en NTJong.

Coen Bril studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en was eerder te zien in de films De Slag om de Schelde en De Oost. Met Before After maakt hij zijn musicaldebuut. Desi van Doeveren studeerde cum laude af aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten en was daarna te zien in de Film Mannenharten 2 en de Alex Klaassen Revue Showponies. Momenteel speelt de actrice in de musical Diana & Zonen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren