logo songteksten.net

Playboyfoto's Britt Dekker uitgelekt

(Novum) - De foto's die Britt Dekker van zichzelf liet maken voor een naaktreportage in Playboy zijn uitgelekt. De 19-jarige realityster ging drie weken geleden op Lanzarote uit de kleren voor het mannenblad. Het nummer met Britt moest in december verschijnen.

Britt 'moet gewoon huilen' van het uitlekken van de foto's. "Ik vind dit zo erg. Dit was mijn grootste angst", laat ze weten via Twitter. "Die uitgelekte foto's voelen echt kut, beetje als de overgang, de menopauze: je bent bang dat 't eraan komt, maar hoopt dat 't bij jou niet komt."

Ze heeft geen idee hoe het kan dat de foto's op straat liggen. "Ze gingen van de fotograaf met een harde schijf naar Playboy. Ik snap dit gewoon niet", meldt ze. "Ze hadden gezegd dat het dit keer niet zou gebeuren." Ook de foto's van de vorige celeb die uit de kleren ging, Martijn Krabbés vrouw Amanda, lekten uit.

Britt werd bekend als deelneemster van verschillende realityshows, waarin ze opviel door haar onnozele uitspraken. Ze werd er echter ongelooflijk populair door, wat resulteerde in een eigen single en een uitnodiging van Playboy.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren