logo songteksten.net

Vader Lindsay Lohan weer in boeien geslagen

(Novum) - De vader van Lindsay Lohan is donderdag opnieuw gearresteerd. De 51-jarige Michael Lohan werd twee dagen eerder in Florida ook al in de boeien geslagen, wegens huiselijk geweld. Lohan is gearresteerd voor het overtreden van de voorwaarden waaronder hij was vrijgekomen, schrijft entertainmentsite TMZ.

Lohan en zijn 28-jarige vriendin Kathryn Major kregen dinsdag ruzie, waarna hij in de cel werd gezet. Hij betaalde een borgsom van vijfduizend dollar en kwam woensdag weer vrij. Donderdag belde Major de politie omdat Lohan haar sindsdien constant telefonisch zou lastigvallen.

Toen agenten aankwamen bij het hotel waar Lohan verblijft, probeerde hij te vluchten door van zijn balkon op de derde verdieping in een boom te springen. Zijn ontsnappingspoging was de agenten echter niet ontgaan. Even later kon hij worden ingerekend.

Waarschijnlijk stond in de voorwaarden van Lohans borgtocht dat hij geen contact mocht opnemen met zijn vriendin. Lohan zit momenteel vast in hetzelfde cellencomplex waar hij even daarvoor ook al te gast was.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren