logo songteksten.net

Dyanne Beekman heeft reuma

(Novum) - Dyanne Beekman lijdt al acht jaar aan reuma. Dat maakte de 39-jarige styliste donderdag bekend tijdens de onthulling van haar boek N°1. "Wat ik merk is dat mensen denken dat mij nooit iets is overkomen."

Beekman, die met haar boek vrouwen wil helpen hun 'ware ik' te ontdekken, staat vanwege haar werk regelmatig met vrouwen voor de spiegel. "Het is altijd: 'Ik heb dit, ik heb dat.' Altijd excuses", vertelt ze voor de camera van Novum Nieuws. "En op een gegeven moment dacht ik: 'Ik heb ook een lijf, en mijn lijf functioneert ook niet zoals ik wil.'"

De styliste en imagoconsultant besloot open kaart te spelen en haar ziekte naar buiten te brengen. "Waarom heb ik vandaag platte schoenen aan? Omdat ik mijn hakken niet kon verdragen. Dat is niet zielig", benadrukt ze. "Dat is gewoon: dat je het weet."

Beekman heeft haar ziekte, waaraan ze al zo'n acht jaar lijdt, sinds vier jaar volledig geaccepteerd. "Accepteer het en doe er wat mee", vindt ze. Dyanne heeft vooral last van 'praktische dingen'. "Ik heb een aluminium koffer, omdat de inhoud alleen al zwaar genoeg is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren