logo songteksten.net

Musical De Producers stopt mogelijk na een week

(Novum) - De kans is groot dat de musical De Producers al na een week van het toneel verdwijnt. De voorstelling, waarin het verhaal draait om het maken van een zo slecht mogelijke musical, dreigt nu ook in werkelijkheid een flop te worden. De producent wijt dat aan de economische crisis. "De kaartverkoop komt te traag op gang."

"Het publiek wacht tot het laatste moment met het kopen van kaarten, omdat deze dan vaak tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden", licht Mark Vijn Theaterproducties verder toe. De huidige situatie biedt daardoor onvoldoende garantie om verder te gaan.

De musical kreeg na de première van zondag overwegend positieve recensies. De Producers draait om een uitgerangeerde theaterproducent, gespeeld door Johnny Kraaijkamp. Hij produceert in het stuk de slechtste musical ooit om daar veel geld aan te verdienen. Ook Noortje Herlaar speelt een rol in de voorstelling.

De producent maakt dinsdag bekend of het doek definitief valt voor de musical. Als dat zo is, is zondag de laatste voorstelling.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren