logo songteksten.net

Zangeres Hind zal Idols nooit verloochenen

(Novum) - Hind Laroussi slaat met haar theatertoer Crosspop een nieuwe weg in. De 26-jarige zangeres van Marokkaanse afkomst werd bekend dankzij haar deelname aan talentenjacht Idols en zal daar ook nooit geheimzinnig over doen. Crosspop markeert voor haar echter wel het begin van een nieuw tijdperk.

"Ze zal haar Idols-imago nooit verloochenen. Het is niet slecht geweest voor haar carrière, maar ze neemt nu duidelijk stelling: dit is wat ik wil doen in het leven", laat haar manager en ex-vriend Eddie weten aan Novum Nieuws.

De show Crosspop is vernoemd naar de door Hind en Eddie zelf ontwikkelde muziekstijl, bestaande uit popmuziek met minimale invloeden van andere muziekstijlen. De show ging woensdag in première en ontving positieve reacties.

"Ik ben trots, want we hebben er twee jaar lang hard aan gewerkt", vervolgt Eddie. "De eerste helft is emotioneler dan de tweede helft, die vrolijker en luchtiger is en gaat over hoe ze zichzelf ontdekt. Het is een mooie show geworden, met diversiteit."

Hind trekt tot december door het land met Crosspop. De show wordt geregisseerd door Hugo Metsers jr.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren