logo songteksten.net

Edwin van der Sar krijgt warm gevoel van JFK prijs

(Novum) - Edwin van der Sar werd zaterdagavond, op zijn verjaardag, uitgeroepen tot Greatest Man van 2011. De prijs van mannenblad JFK roerde de ex-voetballer, vertelt hij voor de camera van Novum Nieuws. "Toen duidelijk werd dat ik gewonnen had, kwam er wel een warm gevoel in mijn lichaam. Eigenlijk hetzelfde gevoel als wanneer je weet dat je een titel gaat pakken."

Voor de prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt, waren ook mannen als John en Johnny de Mol, Edwin Evers, Arie Boomsma en Mark Rutte genomineerd. Ondanks de moordende concurrentie schatte Van der Sar zijn kansen gunstig in. "Ik gaf mezelf wel een redelijke kans op een hoge notering. Ik ben rustig, kijk een beetje de kat uit de boom en heb 21 jaar lang op een hele goede manier sport beleefd", somt de voormalig doelman zijn pluspunten op.

De Greatest Man Award gaat naar een man met onder meer de meeste stijl, creativiteit en gevoel voor humor. Van der Sar voldoet naar eigen zeggen niet aan alle eisen. "Maar er zijn ook zoveel maatstaven, het ligt er maar net aan hoe je het wil formuleren."

Van der Sar, die in mei een punt achter zijn voetbalcarrière zette, vierde zaterdag ook nog zijn 41e verjaardag. "Het is een drukke dag geweest, ik heb nog geen tijd gehad om alle cadeautjes uit te pakken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren