logo songteksten.net

Kerstalbum en -tournee Backstreet Boys uitgesteld naar 2022

De Backstreet Boys hebben hun geplande kerstalbum en -shows uit moeten stellen naar volgend jaar. Dat maakte de boyband zaterdag bekend op Instagram.

Het was de bedoeling dat AJ McLean, Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell en Kevin Richardson vanaf 11 november een serie optredens zouden geven in Las Vegas in het kader van hun A Very Backstreet Christmas Pary-tournee. Vanwege corona heeft de band besloten om hun album en tour uit te stellen.

"De afgelopen zes maanden hebben we hard gewerkt aan onze volgende creatieve onderneming, een Backstreet Boys-kerstalbum. We zijn zo blij en trots met wat we hebben gemaakt en hoe het allemaal samenkomt", laat de band in een bericht op het sociale medium weten. "We hebben het gevoel dat dit een van onze beste creaties ooit is."

Omdat de mannen graag hadden gezien dat het album en de show onder normale omstandigheden konden worden ontvangen, is besloten om alles een jaartje op te schuiven. "Hoewel we teleurgesteld zijn, weten we dat dit de juiste beslissing is. We kunnen niet wachten om de magie van dit album met jullie allemaal te delen wanneer het moment daar is."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren