logo songteksten.net

Kiefer Sutherland met nieuwe muziek naar Utrecht

Kiefer Sutherland komt opnieuw naar Nederland voor een concert. Op 13 februari staat de bekende Canadese acteur met muziek van zijn nieuwe album in het Utrechtse TivoliVredenurg.

Op dezelfde dag als de aankondiging van zijn nieuwe Europese tournee kondigt Sutherland ook zijn nieuwe album Bloor Street aan. "Het schrijven en opnemen van dit album was een unieke ervaring gezien de pandemie en de daaropvolgende beperkingen. Ik merkte dat ik, zoals zovelen, een tijdsblok had als nooit tevoren, waardoor ik niet alleen over mijn leven kon nadenken, maar er ook over kon schrijven", vertelt hij daarover. "Ik ben ontzettend enthousiast om deze nieuwe nummers te delen en hoop ze binnenkort te mogen spelen voor publiek over de hele wereld."

Het optreden in Utrecht wordt de derde keer dat de Canadees, die vanaf 2001 grote bekendheid verwierf als Jack Bauer in tv-serie 24 en recent de hoofdrol speelde in de Netflix-serie Designated Survivor, naar Nederland komt voor een concert. In 2019 was hij al tweemaal in Amsterdam te zien met muziek van zijn twee eerder uitgebrachte country-albums.

Laatst gewijzigd op: 1 maand geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren