logo songteksten.net

Fans Britney prijzen agressieve aanpak advocaat

Mathew Rosengart, de advocaat van Britney Spears, kan niet meer stuk bij haar fans. Volgens hen heeft hij het uitstekend gedaan in de rechtbank en heeft zijn agressieve werkwijze ertoe geleid dat de rechter Jamie Spears heeft ontzet uit zijn rol als toezichthouder. Dit laten de fans weten via sociale media.

"Wow! Mathew Rosengart, je bent een held! Je hebt de vloer aangeveegd met Jamie en geen spaan heel gelaten van hem. Dit is precies wat ze nodig had, iemand die voor haar en haar rechten vecht. Dank je wel voor alles dat je tot nu toe gedaan hebt, The Britney Army is je zeer dankbaar," schrijft een fan. Een ander zegt: "Yesssss Mathew, you did it! Je bent de juiste man voor deze job. Jij trekt je niets aan van dreigementen uit 'kamp Jamie' en doet wat het beste is voor Britney."

Voorafgaand aan de hoorzitting werd Rosengart buiten de rechtbank toegejuicht door fans die hem succes wensten. "Kom op Mathew, let's go! Zorg dat Britney vandaag eindelijk vrijkomt."

Bij zijn aanstelling, nadat Britney haar vorige advocaat Samuel Ingham van rechter Penny mocht vervangen, liet Rosengart al weten geen genade te kennen. Van meet af aan maakte hij duidelijk Jamie zo snel mogelijk te willen verwijderen, omdat dat volgens hem in het belang van Britney zou zijn.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren