logo songteksten.net

Beau Schneider gaat rol in musical Soldaat van Oranje spelen

Acteurs Beau Schneider, Alexander Schuitema en Sylvia Poorta gaan vanaf 1 oktober grote rollen spelen in de musical Soldaat van Oranje. De meest succesvolle Nederlandse musicalproductie aller tijden gaat vrijdag weer van start na de coronasluiting. Theaters waren vanaf maart 2020 vrijwel doorlopend gesloten vanwege de corona-epidemie.

Alexander Schuitema gaat de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema delen met Alex van Bergen. Sylvia Poorta is terug als koningin Wilhelmina, Genio de Groot prolongeert zijn rol als Van 't Sant. Beau Schneider debuteert in de productie in de rol van Fred.

De musical is vooralsnog in de TheaterHangaar te zien tot en met december 2021. De voorstelling die het levensverhaal van verzetsstrijder Erik Hazelhoff Roelfzema vertelt, werd sinds 2010 doorlopend gespeeld voor uitverkochte zalen. De musical werd bijna 2900 keer opgevoerd; meer dan 3,1 miljoen mensen hebben het stuk inmiddels gezien.

Beau Schneider werd bij het grote publiek vooral bekend dankzij rollen in hitseries als Spangas en GTST. Daarnaast was hij te zien in films als Meester Spion en De Helleveeg. Recent speelde hij de hoofdrol in de toneelversie van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren