logo songteksten.net

'Rob Kamphues wil eigen kind niet kennen'

(Novum) - Rob Kamphues wil zijn dochter niet kennen. Dat heeft hij laten weten via een e-mail, vertelt zijn ex Mona-Liza Machado in weekblad Privé. Zij beweert dat de presentator hun relatie verbrak toen ze weigerde abortus te laten plegen.

Na de geboorte van zijn dochter Monica-Louise liet Kamphues weten dat hij niets met het kind te maken wil hebben. "Ik respecteer jouw keus en zal een kind nooit verloochenen, maar het zal opgroeien zonder mij als vader werkelijk te kennen", zou in de e-mail staan.

De presentator geeft aan dat hij wegens zijn gebroken gezin en zware baan meer verantwoordelijkheden niet aan kan. "Je zult het vooral zelf moeten doen of met hulp van de mensen om je heen."

Machado beleefde vorig jaar naar eigen zeggen twee bijzondere maanden met Kampues en raakte in verwachting. Toen ze het kind wilde houden besloot Kamphues een einde te maken aan de relatie, en belde de poltie omdat zij hem zou stalken. Als gevolg daarvan belandde Machado in een cel.

Kamphues scheidde vijf jaar geleden van zijn eerste vrouw Petra, met wie hij twee zoons heeft. De 51-jarige is bekend als presentator van programma's als De Reünie en De Acht Plagen van Rob Kamphues. Zijn management was niet direct bereikbaar voor commentaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren