logo songteksten.net

Advocaat Jamie Spears noemt beslissing rechter 'een verlies'

Vivian Thoreen, de advocaat van Jamie Spears, heeft zich in felle bewoordingen uitgesproken tegen de beslissing van rechter Penny om haar cliënt te verwijderen als toezichthouder van zijn dochter Britney. Dat liet ze weten in een statement, dat mede namens Jamie naar de media werd gestuurd. Dit meldt TMZ.

"Iedereen die ooit een familielid met mentale problemen heeft geprobeerd te helpen zal begrijpen hoeveel werk hierin gaat zitten en vooral hoeveel zorgen je om die persoon hebt. De heer Spears was er voor zijn dochter op het moment dat ze hem het hardst nodig had en bovendien stemde zij zelf in met het curatorschap. Hij heeft haar geholpen om haar carrière weer op gang te krijgen en de relatie met haar kinderen te herstellen," aldus Thoreen.

Ze vervolgt: "Dat er nu een volstrekt vreemde wordt aangesteld om Britneys financiën te beheren is een verkeerde beslissing geweest van de rechter en een groot verlies voor Britney. De heer Spears heeft altijd haar belang als prioriteit gehad en meerdere malen zijn tong eraf moeten bijten om niet te reageren op alle valse beschuldigingen aan zijn adres. Dat gezegd hebbende wenst hij haar het beste toe en houdt hij onvoorwaardelijk van haar."

Jamie Spears werd na dertien jaar uit zijn rol als toezichthouder gezet nadat de rechter de huidige situatie 'onhoudbaar' noemde. Een door Britney en haar advocaat voorgedragen financieel adviseur neemt tijdelijk zijn zaken over. Op 12 november wordt besloten of er een definitief einde aan het curatorschap komt.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren