logo songteksten.net

René Froger is onzeker over Toppers-concerten in december

René Froger is er nog niet gerust op dat de Toppers-concerten in december door kunnen gaan. Ondanks de versoepelde coronamaatregelen is het nog altijd "een hele moeilijk situatie" en een Toppers Light is volgens hem geen optie.

"75 procent bezetting is heel erg lastig voor ons, om te kunnen presteren en om het financieel rond te krijgen. We overleggen er twee keer per dag over. Elke dag zijn we aan het zoeken naar wegen hoe we het wel zouden kunnen doen", vertelde Froger vrijdagochtend in het Radio 10-programma van Lex Gaarthuis.

De artiest, die ook als producent bij de concerten betrokken is, wil de fans niet teleurstellen met een afgezwakte versie. "Wij hebben wat dat betreft toch een hele grote show en die mag daar niet onder lijden", zei hij. "Je mag de fans niet aandoen dat het ook maar een procent minder is. Mensen komen naar ons toe met een bepaald verwachtingspatroon en wij willen niet anders dan daaraan voldoen. Toppers Light, dat kan niet. We willen echt in vol ornaat en leveren waar de mensen om vragen en eigenlijk nog meer dan dat."

De concerten van de Toppers staan gepland voor 22, 23, 24 en 26 december. Al sinds zo'n zestien jaar staat de groep, bestaande uit Jan Smit, Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom, met de kerstconcerten op het podium. Vorig jaar werd de serie geannuleerd vanwege de coronamaatregelen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren