logo songteksten.net

Pianobroers missen prestigieuze concerten VS door visumproblemen

De pianobroers Lucas en Arthur Jussen zijn "absoluut ontdaan" dat ze door visumproblemen niet naar het Amerikaanse Boston kunnen om op te treden met het Boston Symphony Orchestra (BSO). Ze hebben hun visum niet op tijd gekregen, melden ze op Facebook.

"Na alle afgelastingen van vorig jaar is dit een bittere pil om te slikken", schrijven ze. Er stonden verschillende concerten met de twee gepland in de Boston Symphony Hall, waarvan de eerste donderdag zou plaatshebben. Ze keken er volgens de boodschap erg naar uit om terug te keren naar het BSO, onder leiding van de beroemde dirigent Andris Nelsons, "die we diep bewonderen".

"Op zo'n podium staan ​​en muziek maken met zulke ongelooflijke musici is iets dat we heel erg koesteren en nooit als vanzelfsprekend beschouwen", aldus de hevig teleurgestelde broers.

Volgens hun woordvoerster hadden ze hun aanvraag voor een visum ruim op tijd gedaan en hebben meer artiesten op het ogenblik problemen om de VS binnen te komen, als gevolg van nog steeds strenge toegangsregels. De New York Times interviewt de broers juist woensdag over dit breder levende probleem, vertelt ze.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren