logo songteksten.net

Helene Fischer covert Hoe Het Danst van Borsato

Zangeres Helene Fischer brengt een Duitse cover uit van Hoe Het Danst, de hit van Marco Borsato, Armin van Buuren en John Ewbank. Het nummer heet Null auf 100 en staat ook op het nieuwe album van Fischer, Rausch, dat vrijdag verschijnt.

Marco Borsato is enthousiast over de cover en noemt het een eer. "Ik heb gehoord dat Helene Fischer een prachtige versie heeft opgenomen van Hoe Het Danst. Daar zijn we natuurlijk supertrots op: dat Helene Fischer, de grootste artieste van Duitsland, dit liedje heeft opgenomen", zegt Borsato. Ook dj Van Buuren vindt het mooi nieuws. "Ik vind haar heel getalenteerd en ben ook echt trots dat ze ons nummer heeft gekozen, waar we zelf al zoveel plezier van hebben gehad. Zou super zijn als de single Null Auf 100 net zoveel succes krijgt!", aldus de Nederlandse dj.

Het Duitse avontuur is niet de eerste keer dat Hoe Het Danst de grens over gaat. In de zomer van 2019 stond de track wekenlang in op nummer één in België. Het werd met tien weken zelfs de langst genoteerde Nederlandstalige nummer 1-hit van het land. In Nederland was Hoe Het Danst ook succesvol: het stond twee jaar geleden 112 weken achtereen in de Gfk Single Top 100.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren