logo songteksten.net

Katja Römer-Schuurman wil terug op het witte doek

(Novum) - Katja Römer-Schuurman kan niet wachten om weer in een film te spelen. "Dat is een grote ambitie. Ik heb de afgelopen jaren wel auditie gedaan. Afgezien van een kleine rol in de nieuwe telefilm Black Out heb ik geen rol aangeboden gekregen", vertelt de actrice in Metro.

"Als het aan mij ligt zouden die wel wat meer mijn richting op mogen komen. Maar ja, ik heb het niet altijd voor het zeggen", vertelt de 36-jarige Katja.

Een terugkeer naar Goede Tijden, Slechte Tijden, de soap waarin Katja al 19-jarige begon, ziet ze niet zitten. "Die kans lijkt me uitgesloten. Ik heb dat toen vier jaar met heel veel plezier gedaan, maar ik voel niet de ambitie om terug te keren."

De actrice, die zich de afgelopen tijd richtte op haar dochter die vorig jaar geboren werd, is vanaf zaterdag weer op televisie te zien. Samen met cabaretier Peter Heerschop is ze teamcaptain in het programma Wat Vindt Nederland? "Ik ga niet de clown uithangen, maar ga er vooral als mezelf staan. En dat is wellicht hier en daar best geestig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren