logo songteksten.net

Marco Borsato strikt Katja Schuurman voor blad

(Novum) - Marco Borsato heeft Katja Römer-Schuurman weten te strikken voor zijn eigen magazine. De zanger lanceert eind deze maand zijn eenmalige tijdschrift #1MB. Ook werken onder anderen Sita, Ali B, Trijntje Oosterhuis en Sven Kramer mee aan het blad, maakte uitgever FC Klap bekend.

De 44-jarige Borsato voert de hoofdredactie van het blad, waarin hij een gesprek heeft met Katja Schuurman. Borsato en de actrice braken min of meer tegelijkertijd in de jaren negentig door. Muziekkenner Leo Blokhuis doet in #1MB een poging het geheim van het succes van Borsato te ontdekken.

Ook Borsato's vrouw Leontine en hun drie kinderen leveren een bijdrage. Verder wordt aandacht besteed aan Borsato's hobby's duiken en fotograferen. Warchild, waar de zanger ambassadeur van is, komt ook uitgebreid aan bod.

Het tijdschrift komt op dezelfde dag uit als Borsato's album #1. Op de cd staan zestien nummer 1-hits van de zanger, zoals Dromen Zijn Bedrog, Rood en Dochters. Het album bevat ook een tweede cd, waarvan fans de inhoud mochten bepalen. Zij konden tot 14 oktober stemmen via de website van Borsato. Hij reist momenteel door Nederland en België voor met zijn show Dichtbij On Tour.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren