logo songteksten.net

Kim Kardashian trekt zich terug uit publiciteit

(Novum) - Kim Kardashian wil rust. De 31-jarige socialite, die onder meer bekend is van haar realitysoap Keeping Up with the Kardashians, heeft daarom besloten zich terug te trekken uit het showbizzleven. Kardashian staat in de schijnwerpers sinds ze maandag bekendmaakte na een huwelijk van 72 dagen te willen scheiden van Kris Humphries.

"Ik vind het erg dat er vanaf het begin af aan roddels zijn, dat alles om geld zou draaien", vertelt Kim in de Australische ochtendshow Sunrise. "Maar hierdoor weet ik nu dat ik me even terug wil trekken uit de publiciteit."

"Het is dubbel. Want we willen de mooie tijden met iedereen delen, maar als je tijd voor jezelf nodig hebt lijkt het alsof dat niet mag. Het is pijnlijk en ik wil zeker niemand teleurstellen. Maar ik moet mijn hart volgen", vertelt ze.

Kardashian heeft maandag de scheidingspapieren ingediend en 'onoverkomelijke verschillen' opgegeven als reden voor de breuk. Op 20 augustus gaven Kardashian en Humphries elkaar het jawoord in de Californische rijkeluisplaats Montecito. De bruiloft werd vastgelegd door entertainmentzender E!

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren