logo songteksten.net

Brigitte Heitzer en Owen Schumacher in nieuwe musical Blind Date

Brigitte Heitzer en Owen Schumacher spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse musicalcomedy Blind Date. De voorstelling over twee mensen die zich na vele mislukte dates inschrijven op een website voor blind dates, zal in het najaar van 2022 te zien zijn.

"Is het nog mogelijk om in tijden van Tinder, Facebook en Instagram zonder enig vooroordeel op date te gaan? Dat gaan we zien in Blind Date", zegt producent Christian Seijken over de voorstelling. "En met Owen en Brigitte als daters Bob en Jenny zal dat ongetwijfeld tot hilarische momenten gaan leiden."

Brigitte Heitzer brak door als winnares van het tv-programma Op zoek naar Evita en is momenteel te zien in de voorstelling Diana & Zonen. Owen Schumacher was ruim dertien jaar één van de gezichten van het populaire tv-programma Koefnoen. Blind Date is geschreven door Allard Blom met muziek van Sam Verhoeven. De regie is in handen van Joep Onderdelinden. Blind Date gaat op 10 oktober in première in DeLaMar in Amsterdam en gaat daarna op tournee door het land.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren