logo songteksten.net

Streep door tv-serie over comédienne Joan Rivers

Er komt geen miniserie over comédienne Joan Rivers, meldt Variety. De makers van The Comeback Girl, zoals de serie zou gaan heten, kunnen geen gebruik maken van grappen of uitspraken van Rivers. Haar dochter heeft alle rechten en de makers zouden in problemen kunnen komen als ze toch zouden doorgaan met het project.

Afgelopen maand meldde de website Variety dat gewerkt werd aan een serie over de Amerikaanse. Kathryn Hahn zou de hoofdrol gaan spelen en als producent aan de serie verbonden zijn. De zender Showtime zou de miniserie uitbrengen. Er was echter buiten de erven van Rivers gerekend. Die hebben alle rechten in handen en dat betekent dat de makers eigenlijk helemaal niets uit het leven van Rivers kunnen gebruiken. De makers vonden het te riskant om de serie uit te brengen als een ongeautoriseerde versie.

Joan Rivers was een succesvolle en baanbrekende vrouwelijke stand up-comedian. In de jaren 60 was ze vaste gast in The Tonight Show en in 1986 kreeg ze als eerste vrouw haar eigen latenighttalkshow, The Late Show with Joan Rivers. Rivers stief in 2014 op 81-jarige leeftijd als gevolg van een medische misser tijdens een endoscopie.

Laatst gewijzigd op: 1 maand geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren