logo songteksten.net

ABBA gaat ondanks nieuwe muziek toch uit elkaar

Fans die gehoopt hadden ABBA nog een keer samen op het podium te zien kunnen dat vergeten. Hoewel de Zweedse band donderdag de single Just A Notion uitbrengt, dat op hun nieuwe album Voyage staat dat 5 november verschijnt, zegt Benny Andersson (74) dat dit het definitieve einde van ABBA is. Dit meldt The Guardian.

"Dit is het en dit is zoals het moet zijn. In 1982 gingen we ook uit elkaar maar toen hebben we nooit gezegd dat het voorgoed voorbij was. Nu is dat wel het geval, het is mooi geweest", aldus Andersson. De eerdere break-up verliep niet bepaalt amicaal en zorgde zelfs voor een lange verwijdering tussen de bandleden. Hun tweede 'scheiding' verloopt een stuk vriendelijker, liet de zanger lachend weten.

Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Björn Ulvaeus en Benny Andersson kondigden begin vorige maand hun eerste album in vier decennia aan. De eerste twee liedjes, I Still Have Faith In You en Don't Shut Me Down, zijn al uitgekomen.

Naast het album zijn ook speciale hologramconcerten aangekondigd. Deze zijn vanaf 27 mei te zien in een speciaal gebouwde arena in het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen.

Laatst gewijzigd op: 1 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren