logo songteksten.net

Veel minder kijkers voor vervolg documentaire Britney Spears

Controlling Britney Spears, het vervolg op de veelbesproken New York Times-documentaire Framing Britney Spears, heeft donderdagavond veel minder kijkers getrokken dan zijn voorganger. Slechts 82.000 mensen zagen het tweede deel op Net5 terwijl in februari nog 394.000 kijkers afstemden op de eerste film, meldt Stichting KijkOnderzoek.

In Controlling Britney Spears duiken de makers opnieuw in het curatorschap van de vader van de Amerikaanse zangeres. Zo wordt onder meer gesproken met mensen die vertellen dat Jamie Spears zijn dochter afluisterde. De artieste stond, tegen haar zin, sinds 2008 onder toezicht van haar vader vanwege een mentale inzinking. Onlangs werd die functie tijdelijk overgenomen door een door de zangeres zelf aangedragen curator. Volgende maand zal de rechter bepalen of het curatorschap definitief wordt opgeheven.

Hoewel de documentaire ontbreekt in de top 25 van best bekeken programma's van donderdag, is het wel het op een na best bekeken programma op Net5. Alleen Masterchef Australiƫ wist met 153.000 meer kijkers te trekken.

Het NOS Journaal van 20.00 uur trok donderdag de meeste kijkers, ruim 1,6 miljoen. De uitzending van twee uur eerder, eveneens uitgezonden op NPO 1, was met ruim 1,2 miljoen kijkers daarna het populairst. Het Half Acht Nieuws van RTL 4 completeert de top 3 met ruim 1,1 miljoen kijkers.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren