logo songteksten.net

Brad Pitt stelt zichzelf beschikbaar voor veiling

(Novum/AP) - Brad Pitt stelt zichzelf beschikbaar voor het goede doel. Vanaf maandag kan op veilingsite eBay worden geboden op een ontmoeting met de acteur. Het geld dat de veiling oplevert gaat naar de wederopbouw van het door een orkaan getroffen New Orleans.

Veilingsite eBay bevat vanaf deze week een sectie waarop uitsluitend voorwerpen en diensten van beroemdheden worden aangeboden. Naast Pitt zijn Katy Perry en Cher enkele van de eerste sterren die hun medewerking verlenen. Al het geld dat zij binnenhalen gaat naar het goede doel.

Perry heeft een van haar jurken beschikbaar gesteld voor de veilingsite. Het geld dat het kledingstuk oplevert gaat naar het door haar gekozen goede doel, het Rode Kruis. Acteur Robert Duvall biedt een workshop acteren aan om geld binnen te halen voor zijn kinderfonds.

Het idee voor de sterrenveiling ontstond nadat Justin Bieber eerder dit jaar een lok van zijn haar aanbood op eBay. Het plukje leverde bijna 41 duizend dollar op en zorgde voor een explosieve stijging van de verkoop van Bieber-gerelateerde producten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren