logo songteksten.net

'CSI-acteur Gary Dourdan breekt neus ex-vriendin'

(Novum) - Gary Dourdan is zondagnacht in de boeien geslagen in Californië. De 44-jarige acteur, bekend van de serie CSI, zou de neus van een ex-vriendin hebben gebroken.

De betreffende vrouw zou zondag naar het huis van de acteur zijn gegaan, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Agenten kregen 's avonds een alarmerend telefoontje, waarna ze een poolshoogte gingen nemen. Toen ze bij het huis van Dourdan aankwamen, was de vrouw echter al vertrokken.

Na een tweede telefoontje troffen de dienders de ex-vriendin aan in een nabijgelegen steegje. Zij beweerde dat haar neus was gebroken door toedoen van Dourdan. De acteur werd vervolgens gearresteerd. Als hij vijftigduizend dollar borg neertelt, mag hij weer naar buiten.

Het is niet voor het eerst dat Dourdan in aanraking komt met de politie. In 2008 werd hij opgepakt wegens drugsbezet.

Gary Dourdan was van 2000 tot 2008 te zien in de Amerikaanse televisieserie CSI, waarin hij de rol van Warrick Brown vertolkte. Ook had hij een hoofdrol in de film Alien: Resurrection. Dourdan was twee jaar getrouwd met model Roshumba Williams en heeft twee kinderen bij verschillende vrouwen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren