logo songteksten.net

Kylie Jenner 'gebroken' na drama tijdens festival Travis Scott

Ook Kylie Jenner is enorm geschrokken van het drama tijdens het Astroworld Festival van haar vriend Travis Scott. De realityster en ondernemer was vrijdag ook aanwezig toen tijdens het evenement in Houston zeker acht bezoekers in het gedrang om het leven kwamen en honderden gewond raakten.

"Travis en ik zijn gebroken en er kapot van. Mijn gedachten en gebeden zijn bij iedereen die zijn overleden, gewond zijn geraakt of op welke manier dan ook zijn getroffen door de gebeurtenissen van gisteren", schrijft Jenner op social media.

De realityster werd bekritiseerd omdat ze in haar Instagram Stories filmpjes van het concert van Scott had gemaakt en gedeeld terwijl de situatie zo uit de hand was gelopen. Naar eigen zeggen wist Jenner dat op dat moment niet. "Ik wil duidelijk maken dat we niet op de hoogte waren van de dodelijke slachtoffers tot het nieuws naar buiten kwam na de show en dat we in geen geval verder zouden zijn gegaan met filmen of optreden."

In het gedrang voor het podium raakten meerdere festivalgangers buiten bewustzijn. Ook op andere plekken op het terrein heerste chaos. Het onderzoek naar de oorzaak is nog in volle gang.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren