logo songteksten.net

Familie Jackson blij met oordeel jury

(Novum) - De familie van Michael Jackson is blij dat de jury Conrad Murray schuldig heeft bevonden aan de dood van de zanger. "Het recht heeft gezegevierd", laten Katherine en Joe Jackson, de ouders van de King of Pop, weten aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

"We hebben erg lang op dit moment gewacht. We konden onze vreugdetranen niet bedwingen in de rechtszaal. Al brengt dit onze zoon niet terug." De ouders van Jackson kunnen niet wachten om het nieuws met zijn kinderen te delen.

Ook Michaels zus LaToya is zeer tevreden met de uitspraak. "Overwinning!", twitterde ze. "Rechter Pastor, je was geweldig. Bedankt."

De jury bepaalde maandag in Los Angeles dat de lijfarts van de popster schuldig is aan zijn dood. Jackson overleed aan een overdosis van het medicijn propofol. De rechter maakt 29 november bekend welke straf Murray krijgt opgelegd. De arts blijft tot die tijd in hechtenis. Hij kan maximaal vier jaar gevangenisstraf krijgen. Ook verliest hij in dat geval zijn bevoegdheid als arts.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren