logo songteksten.net

Variety: Travis Scott betaalt festivalgangers terug, cancelt show

Rapper Travis Scott is van plan alle festivalgangers van het Astroworld Festival hun ticketgeld terug te betalen, zeggen ingewijden tegen het Amerikaanse blad Variety. Ook heeft hij zijn aankomende show bij een festival in Las Vegas afgezegd. Volgens bronnen is de artiest "te ontdaan om op te treden".

Afgelopen weekend kwamen er zeker acht festivalgangers om door het gedrang bij het door de Amerikaanse rapper bedachte Astroworld in Houston. Er ontstond paniek en chaos voor het festivalpodium en daardoor kwamen mensen in de verdrukking. Bij de ingang en bij de omheiningen vielen veel mensen flauw. Zeker 25 mensen, onder wie een 10-jarig jongetje, raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden overgebracht. In totaal waren er zo'n 50.000 mensen op het festival afgekomen.

Scott heeft naar eigen zeggen niet in de gaten gehad dat het festival volledig uit de hand was gelopen. De rapper gaf zaterdag al aan aan dat hij de autoriteiten helpt om uit te zoeken hoe het is misgegaan.

Volgend weekend zou Scott op het driedaagse Day N Vegas Festival optreden. Op de website van het muziekfestival, waar onder anderen Kendrick Lamar en Tyler, the Creator op het affiche staan, is zijn naam nog wel vermeld.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren