logo songteksten.net

Johnny Kraaijkamp jr. boos op theaterdirecteuren

(Novum) - Johnny Kraaijkamp jr. vindt dat het voortijdige einde van de musical De Producers de schuld is van theaterdirecteuren. Hij beweert dat ze voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. "En dat kan niet met zo'n grote productie. Die hadden aan hun stropdas of bh over het bureau getrokken moeten worden", vertelt hij voor de camera van Novum Nieuws.

De voorstelling was vorige week zondag voor het laatst te zien. De Producers werd een week na de première stopgezet wegens tegenvallende kaartverkoop. Kraaijkamp speelde de hoofdrol.

Kraaijkamp jr. vindt dat de directeuren nu aan zet zijn. "Of ze liever de wereldkampioenschappen kutviolen willen laten zien. Daar schijnt ook enorme belangstelling voor te zijn, ik zit op de eerste rij natuurlijk", grapt de 57-jarige.

De acteur is kapot van het einde van de musical. Naast dat hij het een mooie productie vindt, mist hij ook zes maandsalarissen. "Men schreef: het is de rol van zijn leven. Nou die heb ik precies twee weken gespeeld. Dus het raakt me wel, maar het is niet zo dat mijn hond is overreden."

Producent Mark Vijn liet zaterdag weten dat hij hard werkt om De Producers later deze maand weer op de planken te krijgen. "Het is belachelijk dat je zo'n goede productie niet kunt laten zien", vindt Kraaijkamp jr. "Maar er is nog hoop. Als het goed is zie je me snel terug in De Producers."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren