logo songteksten.net

'Jan Smit trouwt vrijdag op Sint-Maarten'

(Novum) - Jan Smit geeft vrijdag zijn jawoord aan zijn Liza op Sint-Maarten. Dat meldt De Telegraaf. Het management van Smit wil daar niets over kwijt.

Eerder werd wel bevestigd dat de zanger niet in Volendam trouwt, zoals hij eerder beweerde, maar in het buitenland. Daarnaast deed Smit iedereen geloven dat hij op de eerste verjaardag van zijn dochter Emma, 17 november, in het huwelijksbootje zou stappen. Maar het blijkt een week eerder te zijn. Het stel viert volgende week nog wel een huwelijksfeest in Volendam.

De familie Smit verblijft op het Franse gedeelte van Sint-Maarten in hotel La Samanna, ontdekte RTL Boulevard na een telefoontje naar het hotel. Fotograaf Edwin Smulders, die maandag lucht kreeg van Smits verblijf op het eiland, reisde de zanger en zijn vriendin dinsdag achterna. Smulders zat in het vliegtuig met onder meer de ouders van Jan, zijn zussen Jenny en Monique en hun partners en Nick & Simon met hun partners. "In totaal een mannetje of veertig", vertelt de fotograaf. "De sfeer was erg relaxed."

De 25-jarige Jan ging op Valentijnsdag op zijn knieƫn voor zijn vriendin Liza. Het stel kreeg in 2009 een relatie. Vorig jaar werd hun dochter Emma geboren, Liza heeft al een dochter uit een eerdere relatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren