logo songteksten.net

Meidengroep Frizzle Sizzle maakt comeback op songfestivalfeest

Meidengroep en oud-songfestivaldeelnemer Frizzle Sizzle komt volgende maand voor de laatste keer bij elkaar. De dames zijn toegevoegd aan de line-up van Het Grote Songfestivalfeest op 9 december in de Ziggo Dome.

Laura en Karin Vlasblom, Mandy Huydts en Marjon Keller zingen dan hun grootste hit Alles Heeft Een Ritme waarmee ze in 1986 als tieners meededen aan het Eurovisie Songfestival. De groep werd destijds dertiende.

De zangeressen leerden elkaar kennen bij Kinderen voor Kinderen en scoorden meerdere hits in de jaren 80, zo ook Talk It Over en Second Chance. In de jaren 90 ging Frizzle Sizzle uit elkaar en kwam slechts sporadisch weer samen.

Spektakel

De groep wilde graag nog één keer samen op het podium staan. "Het is zeven jaar geleden dat we met zijn vieren hebben opgetreden", laat Mandy Huydts weten. "Dat was toen nog klein opgezet, vergeleken met het spektakel dat straks in de Ziggo Dome gaat plaatsvinden. Hier konden we geen nee tegen zeggen. En Karin komt hiervoor speciaal uit Amerika over."

Frizzle Sizzle voegt zich in de Ziggo Dome bij andere oud-songfestivaldeelnemers als OG3NE, Lordi, Loreen, Johnny Logan en Sandra Kim. Cornald Maas en Edsilia Rombley presenteren de show.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren