logo songteksten.net

Reünieconcerten Only Seven Left uitgesteld vanwege milde lockdown

Het aangekondigde reünieconcert van voormalige boyband Only Seven Left is voor onbepaalde tijd uitgesteld. De groep zou voor het eerst in zeven jaar weer twee maal gaan optreden, op 20 en 21 november. Maar door de nieuwe milde lockdown is deze rentree voor onbepaalde tijd uitgesteld.

"We hebben ons er een jaar op verheugd, een enorme teleurstelling", laat de groep op sociale media weten. "We kijken nu naar nieuwe data en komen zsm met een update. Kaarten blijven geldig. Houd moed!"

De concerten zouden plaatsvinden in concertzaal De Vorstin in Hilversum. De kaarten voor beide shows waren in no-time uitverkocht. De vijf bandleden zouden na een afwezigheid van zeven jaar een nieuwe elpee met zeven nieuwe nummers presenteren.

Hitkrant

De vijf bandleden - Bjørgen, Jochem, Hinne, Bram en Roderick - hebben de afgelopen maanden in het grootste geheim in de studio aan het nieuwe materiaal gewerkt. De groep werd in 2005 opgericht en trad met veel succes op in Nederland en het buitenland.

Only Seven Left gaf onder meer concerten in België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Egypte en Indonesië. De mannen stonden met grote regelmaat in de Hitkrant. De groep maakte twee albums die in de Album Top 100 belandden. Hun grootste hit was Love Will Lighten The Dark uit 2012.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren