logo songteksten.net

Adele betovert Los Angeles met intiem concert

Het concert dat Adele gaf voor de special Adele Night Only werd zondagavond in de Verenigde Staten uitgezonden. De zangeres trad op in een lange zwarte avondjurk en zei 'betoverd te zijn door de lokatie'. "Als ik na zo'n lange tijd weer optreed dan is dit best een aardige plek," grapte ze.

Mede vanwege het coronavirus was het concert kleinschalig en daardoor intiem. In het publiek zaten ondermeer Lizzo, Gordon Ramsay, James Corden, Ellen DeGeneres, Melissa McCarthy en Seth Rogen, bekenden van Adele. "Ik wilde graag omringd zijn met mensen die ik liefheb en ken, al zijn er ook wat lui die ik niet ken. Jullie ook van harte welkom," aldus de zangeres.

Adele begon haar show met haar hit Hello, waarna onder andere Easy On Me, Skyfall, Someone Like You en When We Were Young volgden. Tussen het zingen door maakte ze grapjes met het publiek en zei ze dat haar jurk zo strak zat dat ze er niet in kon zitten. "Dan blijf ik maar staan," reageerde ze nuchter.

Het feit dat haar 9-jarige zoon Angelo voor het eerst in zijn leven aanwezig was bij een concert van zijn moeder emotioneerde Adele. "Het is een enorme eer voor me dat je er vanavond bent. Meer ga ik er niet over zeggen anders word ik te emotioneel."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren