logo songteksten.net

Will Smith gaf King Richard filmcrew riante bonus

Will Smith heeft zich van zijn gulle kant laten zien na afloop van de opnames van de film King Richard, die gaat over het leven van Richard Williams, de vader van tennissters Venus en Serena. Smith, die in de huid kruipt van Williams en daarnaast mede-producent is, zegt de crew met een bonus te willen bedanken voor hun harde werken. Dit meldt Entertainment Tonight.

"Ik doe wat ik kan en moet doen en dat doe ik met plezier. Iedereen heeft het fantastisch gedaan, zeker gezien de uitdagingen waar we voor stonden vanwege het coronavirus. Dat was heel lastig maar niemand heeft opgegeven en dat heeft een geweldige film opgeleverd. Daarom verdienen alle medewerkers een mooie bonus," aldus Smith.

Over zijn rol als 's werelds meest succesvolle 'tennisvader' zegt hij: "Richard heeft twee jaar voordat Venus en daarna Serena geboren werden voorspeld dat ze giganten in hun sport zouden worden. Hij heeft zichzelf eerst leren tennissen en daarna zijn kinderen. Hij heeft ze nooit gepusht of ergens toe gedwongen, alles wat hij deed komt voort uit zijn geloof in God, zijn familie, de liefde, toewijding en discipline. Het succes van Venus en Serena is het succes van de hele familie, omdat iedereen er op zijn of haar manier een steentje aan heeft bijgedragen."

Het feit dat Smith vader Williams zou gaan vertolken viel met name bij Venus in goede aarde. "Toen ik dat hoorde wist ik niet waar ik het zoeken moest. Ik bedoel: Will Smith is je vader, hoe cool is dat? Ik zou iedereen Will als vader toewensen."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren