logo songteksten.net

Fresku speelt in eerste filmhoofdrol 'gecancelde' rapper

Rapper Fresku is binnenkort te zien in de nieuwe korte film Canceled. In de film speelt hij een rapper die genadeloos wordt gecanceld na een provocatieve uitspraak op zijn laatste track. Als iedereen hem laat vallen als een baksteen, vlucht hij met zijn manager (Werner Kolf) naar een villa in de Belgische Ardennen.

Dat heeft producent Keplerfilm vrijdag bekendgemaakt. Voor Fresku is het ook zijn eerste hoofdrol in een film. Hij zal ook meewerken aan de soundtrack van de film.

Canceled is de eerste korte fictiefilm van Teemong. Hij is de meest gevraagde videomaker van de Nederlandse hiphopscene en is vooral bekend als clipregisseur en muziekproducer. Hij maakt onder meer muziek en films voor Fresku, Pietju Bell, Winne en Killer Kamal.

Keplerfilm produceerde in 2020 de film Buladó, die werd ingezonden voor de Oscars en het Gouden Kalf voor beste speelfilm won. Eerder coproduceerde Keplerfilm internationale hits als The Lobster en Rundskop. Het is de bedoeling dat Canceled in 2022 te zien zal zijn op een groot streamingplatform.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren