logo songteksten.net

Zesde seizoen Netflix-hit Queer Eye op oudjaarsdag te zien

Op de valreep van dit jaar verschijnt het nieuwe seizoen van Queer Eye. De populaire Netflix-serie is vanaf 31 december te zien, kondigde de streamingdienst donderdag aan met een video. In deze nieuwe reeks gaan de vijf make-overexperts naar Texas.

In Queer Eye nemen vijf homoseksuele mannen deelnemers onder handen van wie het leven niet helemaal lekker loopt. De make-overexperts Antoni Porowski, Bobby Berk, Jonathan Van Ness, Karamo Brown en Tan France helpen mensen zich beter te kleden, beter voor zichzelf te zorgen of meer zelfvertrouwen te krijgen.

De opnames, die al in maart vorig jaar van start gingen, liepen door de coronapandemie flinke vertraging op. Eerder zei Tan France al dat het mede door corona een "heel speciaal" seizoen wordt. "Het bijzondere aan dit seizoen is dat we te horen krijgen wat mensen de afgelopen anderhalf jaar hebben gedaan en hoe de Covid-19-pandemie hun leven heeft beïnvloed", vertelde hij in juni in een interview met het Amerikaanse blad Bustle.

Queer Eye is gebaseerd op de gelijknamige serie die van 2003 tot en met 2007 te zien was. Het eerste seizoen verscheen in 2018 en daarna groeide de show uit tot een van de grote hits van Netflix. De serie won meerdere Emmy Awards.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren