logo songteksten.net

Pitbull en Afrojack in actie tegen Lindsay Lohan

(Novum) - Pitbull en Afrojack hebben teruggeslagen naar Lindsay Lohan. De actrice klaagde de Cubaans-Amerikaanse rapper en de Nederlandse dj onlangs aan, omdat ze in een nummer van de twee zou worden bespot. De advocaat van het duo onderneemt in reactie daarop weer juridische stappen tegen Lohan.

Pitbull zegt in het door Afrojack geproduceerde Give Me Everything 'I got it locked up like Lindsay Lohan', een verwijzing naar haar herhaaldelijke verblijf in de gevangenis. De actrice vindt dat daarmee haar imago wordt geschaad en eist een schadevergoeding.

"Het is zo dat iedereen die heeft meegewerkt, en van hen is Afrojack er een, een 'defendant' is in de zaak, zoals ze dat in Amerika zeggen", laat de manager van de dj woensdag weten. "De juridische afhandeling wordt gedaan door de advocaat van Pitbull, natuurlijk wel in overleg met ons."

De rapper en zijn advocaat stellen zich op het standpunt dat, gelet op haar juridische problemen, de gewraakte zin wel degelijk door de beugel kan. Dat schrijft het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

Bovendien wordt de geldigheid van de aanklacht van Lohan in twijfel getrokken. De rechtszaak werd namelijk aangespannen in New York, dat door de actrice is opgegeven als haar woonplaats. Ze brengt de meeste tijd echter door in Californië.

Afrojack en zijn management zijn overigens niet onder de indruk van Lohans aanklacht. "Onze stellingname is dat het totale onzin is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren