logo songteksten.net

Uitvaart van doodgeschoten Rust-cameravrouw is dit weekend

De uitvaart van Halyna Hutchins, de cameravrouw die vorige maand per ongeluk door Alec Baldwin werd doodgeschoten op de set van de film Rust, vindt dit weekend plaats. Haar man Matthew Hutchins laat aan het Amerikaanse tijdschrift People weten dat er een besloten dienst wordt gehouden.

"Halyna was de liefde van mijn leven en het verlies van haar heeft de dromen van ons gezin verwoest", zegt Hutchins, ook namens hun 9-jarige zoon, in een verklaring. "Onze liefde en waardering voor haar groeit hoe meer we haar verhaal vertellen en we hopen dat haar werk filmmakers en verhalenvertellers over de hele wereld kan inspireren. We danken de vele mensen die ons hebben gesteund tijdens dit verlies."

De cameravrouw overleed op 42-jarige leeftijd toen Baldwin tijdens het repeteren van een scène van de western een wapen afvuurde. De acteur wist niet dat het pistool geladen was.

Hoe het komt dat het pistool was geladen wordt nog steeds onderzocht. Het was bedoeld als rekwisiet. De opnames van de film werden na het incident meteen voor onbepaalde tijd stilgelegd.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren