logo songteksten.net

Musical Dagboek van een Herdershond zoekt fanfares

Voor de nieuwe musical gebaseerd op de aloude televisieserie Dagboek van een Herdershond zijn de makers op zoek naar harmonieën en fanfares. Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht roepen muziekgroepen op zich te melden.

"In Dagboek van een Herdershond willen we het dorpse Limburgse leven laten zien", zegt regisseur Servé Hermans. "Daar hoort natuurlijk een fanfare of harmonie bij voor de optochten, de processies en de jaarlijkse dorpskermis." Naast drumbands is de musical ook nog op zoek naar figuranten en in het bijzonder kinderen tussen de 9 en 13 jaar, zegt producent Albert Verlinde. "Zij spelen straks mee in de schoolklas van meneer Bongaerts." Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Toneelgroep Maastricht.

Dagboek van een Herdershond is de musical gebaseerd op de gelijknamige tv-serie die eind jaren zeventig in Nederland te zien was. Zowel de serie als het theaterstuk gaan over een jonge kapelaan die zich staande moet houden in een Limburgs landbouwdorp. De musical is vanaf volgend jaar te zien in een pop-up theater in MECC Maastricht. Hoofdrollen in de voorstelling zijn voor onder anderen Joes Brauers, Angela Schijf en Suzan Seegers.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren