logo songteksten.net

Rihanna uitgefloten in Gelredome

(Novum) - Rihanna werd woensdagavond door haar Nederlandse fans getrakteerd op een fluitconcert. De 23-jarige zangeres stond in het kader van haar Loud-toer in het Gelredome, maar kwam een uur te laat opdagen.

Zonder excuses begon Rihanna aan haar eerste nummer, Only Girl (in the World). Nadat het publiek duidelijk had kunnen maken dat het niet gediend was van Rihanna's late verschijning, sloeg de stemming snel om in euforie.

De sexy zangeres gaf haar fans uiteindelijk toch waarvoor ze gekomen waren: een spektakelshow met alles erop en eraan. Anderhalf uur lang voerde ze een erotische show op met latexpakjes, minuscule hotpants, bikinitopjes en andere speelse kledingstukken. Die kwamen vooral goed van pas tijdens het nummer S&M, waarbij Rihanna zich van haar ondeugendste kant liet zien. Ze verwende het publiek met een sexy bondageshow met attributen en paaldanseressen op het podium.

Ook het decor was tot in de puntjes verzorgd. Zo stond er een roze legertank op het podium. Een hele batterij aan hits kwam voorbij, waaronder Umbrella, Love the Way You Lie en Rude Boy. Er waren weinig rustpuntjes in de show, behalve bij nummers als Faithful en Hate That I Love You. Tijdens die liedjes was goed te horen dat het niet alleen om seks draait bij Rihanna.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren