logo songteksten.net

Taylor Swift opnieuw entertainer van het jaar

(Novum) - Taylor Swift mag zich weer entertainer van het jaar noemen. Ze sleepte de titel woensdagavond in de wacht bij de Country Music Association Awards. In 2009 nam ze het beeldje ook al mee naar huis.

De 21-jarige Swift liet als enige vrouwelijke genomineerde countryzangers als Blake Shelton en Keith Urban achter zich. De zangeres had in haar dankwoord vooral veel lof voor de artiesten met wie ze dit jaar samenwerkte. "Jullie hebben echt mijn jaar gemaakt."

Blake Shelton, jurylid van het Amerikaanse The Voice, hoefde desondanks niet met lege handen naar huis. Hij won de prijs voor beste mannelijke artiest. Het was dubbel feest in huize Shelton, want zijn echtgenote Miranda Lambert ging er met de titel beste vrouwelijke artiest vandoor.

Ook de leden van Lady Antebellum mogen een trofee aan hun prijzenkast toevoegen. De groep, bekend van de hit Need You Know, won in de categorie beste groep van het jaar.

De Country Music Association Awards werden dit jaar voor de 45ste keer uitgereikt. Elk jaar worden de winnaars bepaald door kenners uit de countrymuziekwereld. In mei mogen countrysterren prijzen van het publiek in ontvangst nemen bij de jaarlijkse Country Music Awards.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren