logo songteksten.net

Adele levert Paul de Leeuw extra kijkers op

Het interview dat Paul de Leeuw had met Adele heeft extra kijkers opgeleverd voor zijn programma Busje komt zo! op NPO 1. Naar de vierde aflevering van zijn BNNVARA-serie keken donderdag ruim 1 miljoen mensen, meldt Stichting KijkOnderzoek.

Busje komt zo!, waarin de presentator door het land reist in een bus en bij allerlei mensen langsgaat, ging begin deze maand van start met 677.000 kijkers. Een week later liep dat aantal op tot 951.000. De derde aflevering trok vorige week 834.000 kijkers.

Voor het gesprek met Adele reisde De Leeuw naar Londen, waar hij met de zangeres sprak over onder meer haar nieuwe album. De twee zijn oude bekenden van elkaar. De zangeres was meerdere keren in zijn shows te gast. In 2007 was de toen nog onbekende Adele voor het eerst in een programma van De Leeuw te zien.

Busje komt zo! staat op de zesde plek in de top 25 van best bekeken programma's van donderdag. Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 staat met ruim 1,8 miljoen kijkers bovenaan die lijst, gevolgd door Ik Vertrek op NPO 1 (1,6 miljoen) en het Half Acht Nieuws op RTL 4 (1,4 miljoen).

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren