logo songteksten.net

Björn van ABBA opent kerstseizoen bij Sky Radio

Hoewel het nog een maand duurt voordat het kerst is, is het kerstseizoen bij Sky Radio officieel begonnen. De radiozender is vrijdagochtend traditiegetrouw omgedoopt tot The Christmas Station. ABBA-zanger Björn Ulvaeus gaf digitaal het startschot.

Luisteraars kunnen vanaf nu non-stop genieten van kersthits. "Ik hoop dat jullie een geweldige tijd hebben met jullie geliefden en al jullie favoriete kerstliedjes. Ik, Björn, en al mijn vrienden van ABBA verklaren The Christmas Station hierbij tot geopend. Fijne kerst allemaal", zei de zanger.

De kerstperiode wordt jaarlijks op Sky Radio ingeluid door een bijzondere gast. Dat Björn Ulvaeus nu bij dat rijtje hoort vindt Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio, "een eer", zo laat hij weten. "ABBA is tenslotte een fenomeen. Het is geweldig dat we ook weer kunnen genieten van nieuwe ABBA-hits, met als kers op de taart het nummer Little Things", doelend op het nieuwe kerstnummer van de band.

Sky Radio is jaarlijks aan het eind van het jaar een van de best beluisterde zenders. Vorig jaar scoorde het station een recordaantal luisteraars. Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag luisterden er 3,7 miljoen mensen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren